Необходими продукти за 2 порции:
4 наденици
2 тиквички
1 глава червен лук
2 червени чушки
1 домат
2 стръка мащерка
2 с. л. олио
сол и бял пипер на вкус
Начин на приготвяне:
1. Надениците се запичат на скара.
2. Зеленчуците се режат на кубчета.
3. Лукът и чушките се запържват в олиото за 3–4 минути, след това се слагат тиквичките и бъркането продължава още 2 минути.
4. Добавят се доматите и наситнената мащерка, овкусява се със сол и пипер и се бърка още 2–3 минути. Надениците се поднасят с гарнитура от сотираните зеленчуци.
Вижте още рецепти от "Бон Апети" в официалния профил на предаването във Vbox7 ТУК!
Още рецепти с наденица:
Наденицата - стара, домашна и вечна
Италианска наденица