Необходими продукти:
2 червени чушки
2 зелени чушки
500 грама домати
3 супени лъжици олио
3 яйца
350 грама сирене
Начин на приготвяне:
Нарежете чушките на дребно и ги запечете с малко мазнина във фурната.
Когато чушките омекнат, ги залейте с настърганите домати.
Щом течността се изпари, разбъркайте зеленчуците с яйцата и сиренето и запечете за още 10 минути.
Нарежете миш-маша на порции и сервирайте със стръкче магданоз.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Прочетете още:
Защо точно чушки
История за чушки, пиперки и родни капии
Печени чушки с извара
Панирани чушки с доматен сос
Пълнени чушки с боб