Необходими продукти:
3-4 с. л. зехтин
1 глава лук
1 скилидка чесън
3-4 с. л. мед
пилешко филе
ананас
сол
Начин на приготвяне:
Нарежете лука и чесъна. Задушете ги в загрята мазнина и добавете меда.
Овкусете пилешките филета със сол и ги намажете със зехтин.
Запечете на грил тиган. Глазирайте приготвеното месо с охладената смес от зехтин, мед лук и чесън.
Запечете и резените ананас и сервирайте със свежа зелена салата.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Други рецепти:
Вкусен лучник с пиле
Пиле в патладжан на шиш
Пиле къри
Пиле с домати и маслини