Необходими продукти:
250 гр. спагети
1 тиквичка
100 гр. гъби
100 гр. зеле
1 стрък лук
4 с. л. олио
2 с. л. соев сос
1 ч. л. сусам
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Нарежете гъбите, лука и зелето. За тиквичките използвайте белачка, за да получите хубави и равномерни ленти.
В тенджера с подсолена вода сварете 250 гр. спагети.
Междувременно запържете зеленчуците в малко мазнина.
Когато спагетите се сварят, добавете и тях в тигана при омекналите зеленчуците.
Добавете соев сос и разбъркате добре.
Поръсете със сусам преди да сервирате.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Прочетете още по темата:
Вкусна паста с маслини и червено песто
Мусака от макарони
Свежа салата с макарони
Паста с тиквичка и пармезан
Как да си направим прясна паста?