Необходими продукти:
300-400 гр. кайма
2 чушки
50-60 гр. маслини
125 гр. моцарела
сол
черен пипер
червен пипер
1 с. л. зехтин
Начин на приготвяне:
Нарязваме чушките маслините и моцарелата на ситно.
Прибавяме ги към каймата и овкусяваме с подправките.
Оформяме местните топки и печем във фурна на 200 градуса за 20 минути.
И кюфтетата са готови за похапваме.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Други рецепти:
Кюфтета по чирпански
Кюфтета и тирамису
Кюфтета от фиде
Пълнени кюфтета с гъби и сметана