Хрупкава бадемова сьомга

Какво по-здравословно от това

Хрупкава бадемова сьомга
Снимка: netinfo
0 от общо 0 гласа

Продукти:2 котлета сьомга
лимонов сок
мащерка
50 г смлени бадеми
20 г зехтин
сол

Приготвяне:
Измийте рибата. Мариновайте я с малко лимонов сок и мащерка. Оставете котлетите в хладилника за 30 минути. Счукайте бадемите в хаванче или в кухненски робот. В половината от количеството зехтин запържете за кратко рибата от двете страни, колкото да я "запечатате".

Запържената риба оваляйте обилно в бадемовите ядки, полейте със зехтин, сложете по резен лимон и печете за около 25 минути на 200 градуса.

Ако предпочитате друг вид подправка, може спокойно да я добавите към ястието.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти