Фритата с пресни подправки и белтъци

Здравословно и апетитно

0 от общо 0 гласа
30 мин.
Необходими продукти

1 връзка кориандър

1 връзка копър

1 връзка магданоз

1/2 връзка босилек

2 с.л. зехтин

1 глава лук

4 белтъка

1/4 ч.л. бакпулвер

сол и черен пипер

Начин на приготвяне:

1. Нарежете листата на подправките на едро и ги сложете в кухненски робот или блендер. Добавете нарязания на ситно лук, солта, бакпулвера и белтъците. Смелете до хомогенност.

2. Загрейте тиган (диаметър 26 см) с 2 с.л. зехтин и изсипете сместа в него. Разстелете равномерно и гответе около 1 минута.

3. Поставете голяма чиния върху тигана и обърнете фритата. С приплъзване я върнете в тигана и гответе още 2-3 минути.

4. Поднесете фритата с малко настърган пармезан, разрязани на половинки чери доматчета и тънки лентички люта чушка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти