Необходими продукти:
сирене
домати от консерва
печени чушки от буркан
царевица
колбас
кашкавал
яйце
Начин на приготвяне:
Нарежете чушките и колбаса. Натрошете сиренето и настържете кашкавала.
Налейте малко мазнина във всяко гювече и разпределете равномерно чушки, сирене, домати, царевица и кашкавал.
Похлупете и печете на 200 градуса, след 10 минути добавете и по едно яйце и печете до готовност.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Вижте предложенията за десерт:
7 рецепти за постни десерти
Сурово брауни
Ястия, които са по-вкусни на следващия ден
Рецепти само с три продукта
Брауни с червено цвекло
Здравословни, шоколадови бонбони