Необходими продукти:
150 гр. гъби
50 гр. маслини
2 с. л. масло
3 яйца
сол
червен пипер
магданоз
Начин на приготвяне:
Нарежете маслините и гъбите на равномерни филийки.
Разтопете маслото в тиган и задушете гъбите в него.
Междувременно разбийте яйцата в купа и добавете сол и червен пипер.
Когато гъбите поомекнат, прибавете и маслините в тигана, последвани от яйцата.
Бъркайте до готовност. Котлонът не трябва да е прекалено силен.
Сервирате с нарязан магданоз.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Прочетете още:
Омлет – яйца и въображение
Апетитен омлет
Мини омлетчета за закуска
Омлет със сьомга
Здравословен омлет