Необходими продукти:
2 стари геврека
пръчици за шиш
2 яйца
50 гр. кашкавал
4 с. л. сметана
1 ч. л. риган
2 с. л. зехтин
маслини
Начин на приготвяне:
Нарежете гевреците на хапки.
Пригответе шишчетата, редувайки маслини и гевречета.
Поставете ги в тава и залейте със смес от настърган кашкавал, яйца, сметана и подправки.
Покрийте тавата с фолио и печете на 200 градуса. След 10 минути махнете фолиото и върнете във фурната за още няколко минути.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Други рецепти:
Телешки шишчета за 15 минути
Пилешки шишчета с ананас
Пикантни печени гъби
Агнешки шишчета
Как да направим шишчета "Морски дарове"