4 големи картофа
200 г карфиол
200 гъби печурки
1 зелена чушка
1 червена чушка
1 скилидка чесън
1 ч. л. горчица
100 г кашкавал
4 с. л. олио
2-3 с.л Vegeta Natur за хрупкави картофи
Начин на приготвяне:
4 еднакви картофа се измиват и разполовяват. Намазват се с 2 с.л. олио и се овкусяват с Vegeta Natur за хрупкави картофи.
Пекат се за около 50 мин в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор.
Карфиолът, чушките и гъбите се нарязват на ситно. Поливат се с останалия зехтин и се изпичат за 10-15 мин. в загрята фурна.
Готовите зеленчуци се овкусяват със смес от майонеза, горчица и пресован чесън.
Изпечените картофи се издълбават с лъжица, вътрешността им се добавя към майонезената плънка.
Картофите се напълват със сместа и се връщат във фурната за още 6-7 мин.
Малко преди да са напълно готови, се поръсват с кашкавал и се изпичат до златисто.