Необходими продукти:
козунак
1-2 кофички заквасена сметана
1-2 пакетчета крема сирене
1 ч.ч. пудра захар
300-400 мл. прясно мляко
1 п. ванилия
плодове
Начин на приготвяне:
В купа смесваме заквасена сметана, крема сирене, пудра захар и ванилия. Разбиваме с миксер.
Нарязваме козунака на филийки и ги напояваме с мляко.
Във форма за торта подреждаме последователно козунак и крем, докато съставките не свършат. Завършваме с крем и плодове за украса.
Не забравяйте да изчакате поне два часа преди да се почерпите с пухкавия десерт.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Вижте още няколко лесни рецепти за торта:
Колко може да е скъпа една сватбена торта?
Техника за Торта „Гараш“
Домашна бисквитена торта без печене
Бананова торта с ром и крем