Необходими продукти:
1 пакет бишкоти
3-4 яйца
250 г маскарпоне
4-5 с. л. захар
2-3 лъжици ром
200 мл. подсладено кафе еспресо
Начин на приготвяне:
Смесете жълтъците със захарта, след няколко минути прибавете и маскарпоне.
Разбийте белтъците на сняг и ги прибавете внимателно към сместа от жълтъци и маскарпоне.
Подредете напоените в кафе и ром бишкоти и ги залейте с крем.
Отново бишкоти и пак крем.
Поръсете щедро с натурално какао.
След 4 часа в хладилника, десертът е готов за похапване.
Да ви е сладко!
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Прочетете още:
Двойношоколадов кекс с цял портокал
Ароматен кекс с индийско орехче