Необходими продукти:
2 ч. ч. брашно
7 с. л. какао
1 ч. ч. захар
4 п. ванилия
1 п. бакпулвер
1 ч. ч. вода
1 ч. ч. майонеза
1 шоколад
масло
Начин на приготвяне:
Изсипете брашното, какаото, захарта, ванилията и бакпулвера в купа.
Добавете майонезата и водата.
Когато сместа е станала равномерна, я оставете да постои 5 минути.
Изсипете в тавичка и печете на 180 градуса за около 25-30 минути.
На водна баня разтопете маслото и млечния шоколад за глазурата.
Изсипете я върху студен сладкиш и оставете да попие.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Прочетет още:
Ябълков сладкиш с бутер тесто
Щрудел с ябълки
Есенна торта с ябълки и круши
Печени ябълки с мед на фурна
Кекс с ябълки
Есенен сладкиш с ябълки и грозде