Необходими продукти
Необходими продукти:
половин козунака
1 ч. ч. прясно мляко
5 яйца
1 ч. ч. захар
1 ч. л. канела
1 ч. л. ванилова захар
Начин на приготвяне:
Нарежете козунака на филии.
Смесете захарта, ваниловата захар, канелата, яйцата, млякото и разбийте добре.
Наредете козунака в намазнена тава и залейте с яйчената смес.
Печете на 180 градуса до готовност.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Най-добрите техники и рецепти за козунак и агнешко
Козунак, който може да направим с една ръка
Козуначен венец - подобрена бабина рецепта