Необходими продукти:
1 ч. ч. грис
1 ч. ч. захар
90 гр. масло
2 с. л. счукани орехи
канела и ванилия на вкус
Начин на приготвяне:
Изсипете 2 чаши вода в тенджера и добавете захарта.
Когато водата заври, ароматизирайте с ванилия.
Запържете гриса в тиган с нагорещено масло. Изчакайте малките топченца да променят цвета си, добавете захарния сироп и изключете котлона.
Щом десертът изстине, нарежете на порции и декорирайте с канела и орехи.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Други рецепти:
7 рецепти за постни десерти
Сурово брауни
Ястия, които са по-вкусни на следващия ден
Рецепти само с три продукта
Брауни с червено цвекло
Здравословни, шоколадови бонбони