Да забъркаме бързи ореховки

С малко яйца, орехи и захар

0 от общо 0 гласа

Необходими продукти:

3 белтъка
½ ч. ч. пудра захар
1 ч. ч. смлени орехи
1 ванилия
½ ч. л. лимонов сок

Начин на приготвяне:

Разделете белтъците и жълтъците на яйцата.

Смесете захарта с белтъците и разбийте с миксер. Когато се получи пухкава бяла пяна, добавете внимателно орехите, ванилията и лимоновия сок.

Оформете ореховките с лъжица и ги изпечете на 150 градуса за около 25 минути.

Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>

Прочетете още:

Сладки с шамфъстък и глазура
Великденски сладки
Как да си направим сладки мечета
Вкусни сладки с шоколад

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти