Необходими продукти:
3 белтъка
½ ч. ч. пудра захар
1 ч. ч. смлени орехи
1 ванилия
½ ч. л. лимонов сок
Начин на приготвяне:
Разделете белтъците и жълтъците на яйцата.
Смесете захарта с белтъците и разбийте с миксер. Когато се получи пухкава бяла пяна, добавете внимателно орехите, ванилията и лимоновия сок.
Оформете ореховките с лъжица и ги изпечете на 150 градуса за около 25 минути.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Прочетете още:
Сладки с шамфъстък и глазура
Великденски сладки
Как да си направим сладки мечета
Вкусни сладки с шоколад