Необходими продукти:
500 грама спагети
100 милилитра олио
6 скилидки чесън
1 връзка магданоз
50 грама пармезан
половин чаена лъжица сол
2 щипки млян черен пипер
половин чаена лъжица едър лют червен пипер
Начин на приготвяне :
Нарежете чесъна и магданоза. Междувременно сварете спагетите в подсолена вода.
Запържете да златисто чесъна.
Когато спагетите са готови, ги оцедете от водата и залейте с чесъна и мазнината, в която е приготвен.
Добавете пармезана и подправките, разбъркайте и сервирайте още топли.
Не пропускайте нито една от прекрасните ни рецепти в рубриката "Вкусно", като се абонирате за нашия кулинарен бюлетин тук >>>
Прочетете още по темата:
Вкусна паста с маслини и червено песто
Мусака от макарони
Свежа салата с макарони
Паста с тиквичка и пармезан
Как да си направим прясна паста?