Необходими продукти
2 триъгълни парчета х 125 г сирене гравиера или халуми
1 ч.л. зехтин екстра върджин
1 с.л. мед
щипка сух риган
1/4 лимон, сок
3/4 ч.ч. боровинки
Начин на приготвяне:
1. Загрейте тиган с незалепващо покритие.
2. Поръсете сиренето със зехтин и хубаво го втрийте в него. Поставете сиренето в тигана и го запечете за по 1 минута от всяка страна, до златисто.
3. Разпределете сиренето в чинии за сервиране.
4. Сипете меда в тигана и добавете сушения риган и боровинките. Разтръскайте докато боровинките се разпукат, за около 20 секунди. Поръсете с лимонов сок.
5. Сипете от боровинките и соса върху всяка порция сирене и поднесете.