4 кренвирша
4 хлебчета
150 г сирене „Чедър“
80 г краве масло
50 г медена горчица
80 г кетчуп
1/4 връзка див лук
Начин на приготвяне:
Кренвиршите се потапят във вряща вода за около 5 минути. Маслото се разтопява.
Хлебчетата се цепват през средата и вътрешността им се намазва с разтопеното масло.
От едната страна се мажат с кетчуп, а от другата – с горчица. Във всяко хлебче се слага по 1 кренвирш.
Поръсва се с настъргано сирене „Чедър“. Подреждат се в тава и се пекат 5–10 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.
Сандвичите се украсяват с накълцан див лук.
Други рецепти:
Фокача сандвич
Сандвич с домати, тиквички и сирене
Сандвич с авокадо
Сандвич за 15 минути
Зеленчуков сандвич