Необходими продукти:
- филе от сьомга
- зелен фасул
- песто
- чери домати
- зехтин
- сол
- черен пипер
Начин на приготвяне:
Сьомгата става изключително лесно и бързо. Шансът да объркате рецепта за сьомга е минимален.
Върху прегъната на две хартия за печене се нарежда зелен боб. Овкусява се с малко зехтин, сол и пипер на вкус.
Върху това гнездо се поставя филето от сьомга (трябва да е без кожа и да не е твърде дебело).
След това се намазва с песто и най-отгоре се подреждат чери домати. Всичко това се завива внимателно в хартията.
Пече се 20 минути на 180 градуса.
А каква е рецептата на Гери Малкоданска за един незабравимСвети Валентин?
Голяма щипка добро настроение и смях, любов на вкус, капки червено вино и гарнитура: любим човек. Печете бавно на високи градуси!