6 яйца
50 гр. масло
80 гр. прошуто
100 гр. шунка
200 гр. гъби
1 връзка пресен лук
3 бр. чери домати
Необходими продукти за кус-кус:
250 гр. кускус
100 гр. сирене
80 гр. прошуто
5 бр. чери домати
50 гр. масло
Майките от МАЙКО МИЛА са същински фурии в кухнята! Като истински майки те не винаги имат време, затова ни представиха техните шедьоври – бързи, лесни и вкусни ястия, които да утолят глада на цялото семейство, дори и в натоварено ежедневие. Красимира ни направи един чуден омлет с гъби и шунка, а Елисавета спретна кус-кус със сирене и масло.
За омлета:
Нарежете гъбите, лука и праза. Запържете ги в масло, като ги прибавяте в същата последователност. За финал добавете яйцата и бъркайте до готовност.
За кус-куса:
Сварете кус-куса в подсолена вода. Щом се свари подправете с масло, сирене и домати.
Да ви е сладко!
Прочетете още:
- Палачинки с кус-кус за вечеря
- Кус-кус с доматен сос и риба тон
- Пикантно пиле с кус-кус и магданоз
- Ароматно пиле с кускус