Аз ям
Избери категория
-
Рецепта за Бъдни вечер: Празнична питка
Украсеният хляб е едно от задължителните ястия на трапезата на Бъдни вечер. Традицията... -
Царевични хлебчета
Обичаме царевични хлебчета. Хрупкава коричка отвън, царевична сладост и аромат отвътре. Когато са... -
Брускети с кайма
Французите имат ордьовър, италианците – антипасти, ние – мезета, а испанците си имат... -
Цветна мусака с тиквички и патладжани
Всички сме чували онази реплика, която години наред ни се подхвърля от приятели уж между другото,... -
Френска лучена супа с наденица
За вкусна френска супа имаме няколко трика, които ти препоръчваме да приложиш, за да получиш... -
Как бързото хапване може да бъде здравословно
Сто задачи, 4 различни графика, цяло семейство, което се събира вечер вкъщи и е винаги гладно... -
Бяла пица с гъби и кренвирши
Интересен факт е, че според едно американско проучване над 7 млн. документи годишно се изцапват с... -
Чийз тост с телешки салам
В главата ни се е загнездила не много положителна представа за сандвичите.... -
Истината е в... лютото!
Ние винаги сме любопитни и не спираме да изследваме кулинарния свят. Така открихме една непозната,... -
Шишчета с наденица и зеленчуци
Лятото определено е най-подходящото време за приготвяне на барбекю. Тъй като наденицата е главен... -
Традиционен френски десерт с кренвирши и чери домати
Вече повече от година Аз ям! от Градус обединява усилията и таланта на най-добрите готвачи,... -
Спагети пай с хамбургски салам
Вече повече от година Аз ям! от Градус обединява усилията и таланта на най-добрите готвачи,... -
Вкусна наденичка с карамелизиран лук
Вече повече от година Аз ям! от Градус обединява усилията и таланта на най-добрите готвачи,... -
Добрин Атанасов – шеф готвачът, който създава "магия" от храна
Аз ям! вярва, че и най-обикновената храна може да се превърне в произведение на кулинарното...