Създадено за Dove

Увереност и сила: Българките, които обичат телата си

Увереност и сила: Българките, които обичат телата си
Снимка: Ирина Иванова – ИррА

Да обичаш себе си и да уважаваш тялото си отдавна не е някакъв женски каприз, а актуална тема в световен мащаб. Човечеството се намира в може би най-цветущия си период на развитие и, съвършено естествено, много повече хора обръщат внимание на себе си, имат изисквания към продуктите, които използват, и искат от тях по-високо качество.

Това особено силно важи за съвременните жени, в това число и българките, които доказват, че едно от най-важните условия за щастлив живот е доброто отношение към самия себе си.

Да уважаваш неприкосновеността си, да си нетолерантен към среда, в която не се чувстваш добре, да усещаш кое е най-доброто за ума и тялото ти – това са все условия, за да се чувстваш пълноценен. Тялото ни е единственото, което имаме в рамките на цял един живот – затова и да се научим да се чувстваме добре в него е жизненоважно умение.

Снимка: Ирина Иванова – ИррА

Разбира се, за да се усещаме комфортно в кожата си, имаме нужда и от малко подкрепа отвън, и Dove знае какво точно имаме предвид. В унисон с по-високите изисквания на жените по целия свят през 2024-та година се появи и новата продуктова линия Dove Advanced Care – шест варианта на познатия душ гел, който е преминал през революционна промяна.

В резултат на това Dove Advanced Care е създаден с много мисъл за жените и околната среда, има нова и тотално различна визия, а в допълнение пести време и усилия, като хидратира кожата за период от 24 часа. Надграждаща добре познатата серия базова линия, Advanced Care предлага на жените изживяване, което се отразява божествено на кожата.

Снимка: Ирина Иванова – ИррА

Формулата на Advanced Care дава възможност за заключване на влагата в кожата благодарение на бавно отлагаща се нано-хидратация, а освен това в съставките са включени и милиони специални молекули, стимулиращи естествената хидратация. Разбира се, всичко това се случва с помощта на естествени за кожата подхранващи съставки, които са щадящи към природата и биоразградими, без сулфати.

Резултатът е плътна и нежна като вода, но пухкава текстура, която почиства кожата безкомпромисно и едновременно с това я хидратира и прави невероятно мека и кадифена, като след употреба на лосион за тяло.

И тъй като най-добрият критерий за един продукт винаги е неговият потребител, няколко популярни българки споделиха как се чувстват в кожата си, използвайки Dove Advanced Care. Те взеха участие в кампания под надслов #TheDoveSkinImIn и доказаха с думите си, че привлекателността на една жена произтича най-вече от нейната увереност, сила и самочувствие, а тялото, в което живеем, е храм, към който трябва да се отнасяме само с уважение и любов.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти