Създадено за Dove

С грижа и обич за Вашата кожа: Как да я хидратирате през лятото

С грижа и обич за Вашата кожа: Как да я хидратирате през лятото
Снимка: Ирина Иванова – ИррА

Лятото е моментът от годината, в който искаме да бъдем най-добрата версия на себе си. Искаме и търсим повече от живота, искаме да наситим ежедневието си с незабравими преживявания и ценни спомени, като същевременно искаме повече и от самите себе си - да бъдем красиви, да блестим и да се чувстваме добре в кожата си.

Днес ще си поговорим именно за нея - кожата. Добрата хидратация през този сезон, имайки предвид изсушаващото въздействие на слънчевите лъчи и морската вода, е от особено значение. През лятото, когато влажността на въздуха е по-ниска, кожата става по-суха и уязвима. Това може да доведе до неприятни симптоми като сърбеж, зачервяване и дори напукване. Регулярното ѝ хидратиране помага да се запази естествената ѝ влажност и да намали възможността от появяване на подобен дискомфорт.

Хубаво е да искаме повече за нас и за кожата ни, затова и от Dove ни дават повече със своята изцяло нова серия душ гелове Advanced care. Мечтали ли сте си за онова усещане за обновяване след душ и за кожа, мека като кадифе? Ако отговорът е "да", значи това е именно Вашият продукт.

Снимка: Ирина Иванова – ИррА

Този душ гел се грижи за Вас с мисъл за околната среда, докато Ви пести време и усилия. С него постигането на онази мека и озарена кожа, която искате да покажете на плажа, не изглежда като далечен блян. Но на какво се дължи това? Революционната 24h Renewing MicroMoisture, използвана при създаването на новата формула, оставя кожата сякаш след лосион за 24 часа, след душ. 

"Магията" се случва благодарение на милиони хидратиращи частици и 2 пъти повече хидратиращи съставки.

Снимка: Ирина Иванова – ИррА

Новата серия душ гелове Dove предлага по нещо за всеки вкус и нужда със своите 6 различни варианта в 2 размера - от 225 мл и 400 мл. А за първи път от 15 години бутилката е променена - капачката е плоска. По този начин продуктът може да бъде поставям наобратно и да се използва цялото количество.

Дайте повече на кожата си. Тя ще Ви благодари!

Снимка: Ирина Иванова – ИррА

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти