Създадено за Dove

Ритуали за увереност, за които кожата ти ще ти благодари

Ритуали за увереност, за които кожата ти ще ти благодари
Снимка: Ирина Иванова

Чувстваш ли се добре в кожата си? Нее, не търси отговора на този въпрос в огледалото, а в себе си. Усещаш ли се комфортно, когато се протягаш сутрин с първите лъчи на слънцето? Харесваш ли се, когато нежно нанасяш душ гел на тялото си под душа или по-скоро набързо се къпеш, за да продължиш със задачите? И сега, когато е лято, чакаш ли с нетърпение да се изтегнеш на плажа или се колебаеш дали да не останеш на сянка, прикрита с парео?

Не се притеснявай, увереността се отглежда грижливо и внимателно, точно като нежно цвете. С внимателни, ежедневни грижи и много любов към самата теб можеш да си създадеш копринен пашкул от увереност, с който винаги да се чувстваш разкошно.

Какви са тези грижи ли? Продължавай да четеш, ще видиш колко е приятно:

Ти си уникална. Наистина!

Снимка: Ирина Иванова

Никой друг на света не изглежда като теб. Няма твоите извивки, падинки и възвишения. Никой друг не може да повтори начина, по който връзваш косата си на небрежна опашка или кръстосваш крака, докато четеш книга. Всяка edna от нас е удивително създание на природата и в това се крие първата стъпка към увереността - ти си точно такава, каквато трябва да бъдеш.

Разбери се, приеми се, обичай се

Снимка: Ирина Иванова

Да, знаем, че е трудно понякога да се обичаш такава, каквато си, защото в умовете си имаме илюзорен образ на онова, което би трябвало да сме. Не се насилвай да обичаш стриите си или пък формата на бедрата, ако те не се доближават до идеала в ума ти. Просто приеми, че са такива, каквито са, че често тялото носи белезите на предишните ни избори и в крайна сметка ние сме такива, каквито сме, защото сме живели. Приемеш ли недостатъците с любов и разбиране, точно както и в отношенията с другите, в цялото тяло се разлива мекотата на увереността.

Поглези се, погали се

Как се отнасяш към тялото си? Като към храм или просто като съд за вместване на емоциите ти? Превърни вземането на душ в ритуал за двама - теб и твоето тяло. Отдай му дължимото, защото то наистина е домът на душата ти.

Поглези го, погали го, дари го с нежността на новата хидратираща серия на Dove Advanced Care и излез изпод водните струи с мека и нежна кожа, копринена на допир като след нанасяне на лосион и толкова, толкова удобна!

Снимка: Ирина Иванова

Вдъхни аромата на чистота, на нежно арганово масло или хибискус нека усещането за лекота и увереност те следва през целия ден.

Протегни се

Увереността е не само усещане, тя е движение, лекота, гъвкавост, енергия. Тялото е изумително творение, което има нужда само от малко движение, за да разкрие най-големите си възможности.

Какъвто и да е любимият ти начин за раздвижване, прави го. Усещай всяка крачка с цялото си тяло, всеки мах на ръцете в басейна, всяко изтласкване на тежестите във фитнеса или докато караш ролери в парка. Представи си каква удивителна хармония на ум и тяло правят това движение възможно. Специално за теб.

Снимка: Ирина Иванова

Освежи се

Давай на тялото си освежаващи, живи храни - плодове, зеленчуци, вода и то ще ти се отблагодари със сияние и мекота. Ще се увериш, че съчетанието на хидратиращия Dove Advanced Care и няколко свежи плода на ден ще донесат освежаващото и удовлетворящо чувство, че си точно такава, каквато трябва да бъдеш - комфортно разположена в тялото си, уверена и себе си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти