Жури оцени предложенията за най-добро актьорско изпълнение за наградите EMMY®

e
Снимка: NOVA

Днес в Пула се проведе полуфиналното журиране в категорията „Най-добро актьорско изпълнение“ за 52-рата международна награда Emmy®.

United Media, водещата медийна компания в Югоизточна Европа, беше избрана за трети пореден път от Международната академия за телевизионно изкуство и наука да организира процеса на подбор за Международните награди Emmy®.

United Media и Nova TV (Хърватия) като домакини на този важен процес, който ще определи номинираните за тази престижна награда, се събраха в Пула с най-добрите световни и регионални професионалисти, които допринесоха с опита си за избора на най-добрите актьорски изпълнения. Сред членовете на журито бяха известни режисьори, редактори, актьори и телевизионни специалисти.

r
Снимка: NOVA

Възможността да дадат своята оценка в категорията „Най-добър актьор“ имаха Агапи Кефалогиани, оперативен мениджър на каналите Novacinema, част от Nova в Гърция, Зринка Янков, главен редактор на Nova TV (Хърватия), както и актьори в множество успешни телевизионни сериали и филми: Момчило Оташевич, Славко Собин и Ивана Рошчич. Изпълненията на актьорите бяха оценявани и от опитните, известни режисьори Даниел Кушан и Йосип Жуван, продуцентката Ивана Василина, актрисата и режисьор Ники Бом. Директорът по продажбите на оригинално съдържание и копродукции на United Media Татяна Павлович, също член на Международната академия за телевизионно изкуство и наука, се присъедини към журито за полуфиналната оценка в категорията „Най-добро актьорско изпълнение“.

United Media, както и Nova TV (Хърватия), която е част от тази група, са медийни компании, изключително отдадени на производството на висококачествено, оригинално и атрактивно съдържание. Участието в такъв важен процес на селекция за избор на най-добро актьорско изпълнение за престижна международна награда е важен принос към творческата индустрия в целия регион.

Окончателните финалисти във всички 16 категории ще станат известни през септември, а победителите ще бъдат обявени в Ню Йорк, на церемонията по връчването на 52-рите международни награди Emmy® на 25 ноември.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти