Защо трябва да приемаме плодове и зеленчуци всеки ден?

сок
Снимка: Starlyf

Липсата на плодове и зеленчуци в ежедневното ни меню може да доведе до редица здравословни проблеми, а в последно време случаите зачестяват.

Х Сърдечни заболявания

Х Високо кръвно налягане

Х Диабет

Х Затлъстяване

сок
Снимка: Starlyf

Превенцията е редовно да консумирате плодове и зеленчуци или - просто да го изпиете.

За вкусна доза витамини всеки ден изпробвайте самопочистващата се сокоизстисквачка Self Cleaning Juicer!

Защо да изберете Self Cleaning Juicer?

✔️ Бързо и лесно приготвяне на сокове: Усъвършенстваната технология за турбо смесване се върти с 14 000 оборота в минута, което ви позволява да изцеждате сок от цели плодове и зеленчуци, включително корите, без да е необходимо да ги режете или белите.

✔️ Революционна функция за самопочистване: Бутонът за самопочистване незабавно премахва пулпата от филтъра, почиствайки го вместо вас за секунди. Така уредът винаги е готов за следващата употреба, без досадни процедури за секунди.

✔️ Здравословни ползи: Прясно изцедените сокове са натурален източник на витамини, минерали и антиоксиданти, които помагат за детоксикация на тялото, предотвратяване на заболявания, намаляване на холестерола, отслабване, увеличаване на енергията.

✔️ Ефективност и удобство: С мощност от 600 W и възможност за изстискване на цели плодове с кората, Self Cleaning Juicer е незаменим помощник във всяка кухня. Пакетираните сокове често съдържат захар и консерванти, докато с този уред винаги ще имате прясно изцеден, здравословен сок. Полезни съвети за използване на пулпата

сок
Снимка: Starlyf

! Полезни съвети за използване на пулпата

Не изхвърляйте пулпата от плодовете и зеленчуците! Използвайте я за вкусни разядки и закуски, като добавка към мъфини или за приготвяне на домашни зеленчукови супи.

Никога не е било по-лесно да изстискате сок от цели плодове и зеленчуци, за да осигурите на тялото си всички необходими хранителни вещества, антиоксиданти и противовъзпалителни средства за по-малко от 10 секунди, за да живеете здравословно и пълноценно.

Всъщност просто опитайте да заменете едно хранене с вкусен и питателен сок и може да свалите до 10 килограма за две седмици. Ще изглеждате и ще се чувствате по-добре от всякога. Със самопочистващата се сокоизстисквачка Self Cleaning Juicеr е толкова лесно да си правите прясно изцеден, здравословен сок всеки ден. И лесно ще накарате децата да изпият зеленчуците си.

сок
Снимка: Starlyf

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти