Защо Меган и Хари все по-често се появяват поотделно?

В последно време принц Хари и Меган Маркъл често избират да се появяват поотделно на различни събития, което провокира много спекулации и предположения. Някои дори предполагат, че двойката започва да се „разделя професионално“, насочвайки се към свои собствени проекти и интереси. Херцогинята на Съсекс, например, наскоро присъства на благотворителна гала в Детската болница в Лос Анджелис, докато принц Хари беше почетен гост на гала на WellChild, организация, на която той е патрон от дълги години.

Въпреки слуховете за професионално раздалечаване, близък до семейството източник разкрива, че всъщност те „последователно преследват солови проекти в съответствие с личните си интереси“. Меган и Хари остават обединени около общата си мисия да работят за позитивни глобални промени чрез своята фондация Archewell. Източникът допълва, че макар и понякога да работят независимо, техните проекти са насочени към общата им цел – да допринесат за развитието на световната общност.

Вижте непоказваните лични снимки на Меган и Хари

Принц Хари се фокусира основно върху благотворителните си инициативи, като WellChild и Invictus Games, които са от особено значение за него. Междувременно, Меган насочва вниманието си към свои търговски проекти, свързани с медийния свят и модата. Въпреки това, те продължават да съчетават тези лични инициативи с общите си усилия, когато става дума за големи, съвместни каузи.

Отделните мисии на Хари и Меган обаче не само отговарят на техните различни интереси, но имат и практическо предимство: гарантират, че поне един от тях винаги е у дома с децата си – петгодишния Арчи и тригодишната Лилибет. Това разделение на задълженията им позволява да осигурят спокойна семейна среда за своите деца, докато те следват своите амбиции и ангажименти.

Разлики между връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари

Въпреки че все по-рядко виждаме херцозите на Съсекс заедно на официални събития, принц Хари и Меган остават неразривно свързани както в личен, така и в професионален план. Това, че избират да се съсредоточат върху индивидуалните си проекти, не означава, че са по-малко обединени.

Прочетете още: 

Защо Меган и Хари все по-често се появяват поотделно?

Кралски новини

Свободно време

Защо Меган и Хари все по-често се появяват поотделно?

В последно време принц Хари и Меган Маркъл често избират да се появяват поотделно на различни съб...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти