Създадено за Vivacom

Забавни уроци по английски с Disney English в EON

Дисни
Снимка: Disney

Това лято ученето може да бъде забавно с видеотеката Disney English в EON. Тя включва близо 80 епизода, изработени специално за обучение на английски език на деца между 2 и 12 години. Видео уроците са страхотна идея за уплътняване на свободното време на децата, защото с тях те учат докато се забавляват. В ролята на преподаватели влизат някои от най-обичаните анимационни герои на Disney - Мики Маус, Доналд Дък, Дъфи и много други, а темите на уроците включват интересни факти за науката, образованието, спорта, храненето и много други.

Disney English е с отлично HD качество и може да се гледа по всяко време, без реклами. Специалната видеотека е достъпна за всички клиенти на EON от Vivacom. Абонатите на пакет EON Full и EON Premium получават всички 3 сезона от видео курса безплатно, а останалите потребители могат да наемат всеки епизод за период от 48 часа на цена само от 1,90 лева.

За да зарадва допълнително всички малчугани, Vivacom предлага и страхотно допълнение за детската стая – детския смарт телевизор KIVI Kids TV.

Децата веднага ще се впечатлят от KIVI Kids TV, защото той е специално изработен във формата на конструктор, който може да се нарежда спрямо въображението им. Екранът на телевизора е със закалено стъкло, а в задната част на KIVI Kids TV е разположена нощна лампа с успокояваща светлина за по-лесно и бързо заспиване. Детският смарт телевизор KIVI Kids TV защитава максимално зрението на децата с технологията Low Blue Light.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол