Създадено за dm

За тези, които искат всичко и на супер цена: 5 летни продукта за 20 лева

За тези, които искат всичко и на супер цена: 5 летни продукта за 20 лева
Снимка: iStock

Лято е, горещо е, което автоматично значи, че сутрин ставате и се усмихвате на слънцето и новия ден. Сега имате още повече причини да го правите, защото планирате най-яката почивка, която определено сте си заслужили! Всяка една шопинг богиня познава тръпката от доброто пазаруване – чувството да се вихриш в магазина, набелязвайки десетки продукти, пълната кошница, всеки един отметнат от списъка продукт, добавянето на още 10 нови, които съвсем не са били там...

Истинските шопингхолички искат всичко, искат го на момента и най-вече на добра цена. Как ви звучи да се сдобиете с цели 5 бюти находки за лятото, при това само за 20 лева? Изгодно, нали?

Снимка: iStock

Нека обаче да видим с какво стартира всяка модерна и в крак с тенденциите дама. Тя има в смартфона си Моят dm-App и много добре знае как да го използва!

Най-любимото ни в новата функционалност на Моят dm-App е, че колкото повече пазаруваме, толкова повече предимства печелим! Новата функционалност дава възможност на всички регистрирани клиенти, направили покупка през онлайн магазина на dm, Моят dm-App или в магазина да трупат предимства с всяка покупка. Когато пазаруваме онлайн или през Моят dm-App и сме влезли в своя dm акаунт, сумите от покупките ни автоматично започват да се събират.

Снимка: dm

При пазаруване в dm магазин е нужно да си сканираме клиентския номер от приложението на каса. След всяка покупка през dm акаунта получаваме динамично съобщение на началната страница на приложението Моят dm, в което да открием информация за натрупаната сума от последната покупка и общата ни натрупана сума до момента. 

Снимка: dm

Веднага след достигане на определена сума получаваме талон за отстъпка при следващо пазаруване. Нивата са осем – при оборот от 20 лв. се генерира талон за отстъпка от 2 лв., при 90 лв. талонът е за 3 лв. и така нататък. За да го използваме, е нужно да го активираме в раздел „Неактивиран“ в „Талони“ в приложението.

Освен всичко, получаваме и талони за отстъпка за рождения си ден или други специални поводи. Колко е хубаво да сме с един подарък напред, нали?

За да достигнете бързо до първото ниво и да се сдобиете с цели 5 нови придобивки на плажа, веднага вадете списъка и включете тези 5 задължителни продукта!

Снимка: iStock

Този продукт е абсолютен must-have, защото е подходящ за абсолютно всеки член на семейството. Не само, че не тежи никак на бюджета, а и няма нужда да купувате няколко различни продукта. Слънцезащитното мляко със SPF 50 на SUNDANCE осигурява надеждна защита от слънчево изгаряне и предотвратява преждевременното стареене на кожата и пигментните петна. Формулата му е водоустойчива и нежно хидратира кожата в продължение на часове. Пази и околната среда – не съдържа микропластмаси и октокрилен. А най-хубавото е, че слънцезащитното мляко е в травъл размер от 50 мл, което е много удобно за пътуване и нанасяне в движение.    

Снимка: dm

Слънцето не ни щади особено много и в градска среда, затова избягвайте да сте дълго време навън незащитени. Нашият джобен приятел SUNDANCE MED Ultra Sensitiv SPF 50+ се побира във всяка чанта и е идеален за подновяване на слънцезащитата, независимо къде се намираме. Крем-гелът е подходящ за чувствителна и склонна към алергии кожа, абсорбира се бързо и предпазва кожата от UVA и UVB лъчи, дарявайки я с 24-часова хидратация. 

Снимка: dm

Често пренебрегвана при слънцезащитата, но от първостепенно значение, е тънката кожа на устните. Не допускайте и вие тази грешка, а използвайте този помощник - балсамът за устни SUNDANCE SPF 50 – грижа за устните и слънцезащита 2 в 1 за чувствителна кожа. Маслата от авокадо и витамин Е подхранват и хидратират устните, като ги оставят кадифено меки и защитени от слънцето.

Снимка: dm

Рутината в лятната грижа за кожата съвсем не се изчерпва само със слънцезащитата – важно е и как се грижите за нея след като сте прекарали дълъг ден на слънце. Успокойте кожата на тялото си с Лосиона за след слънце от SUNDANCE. Той регенерира и омекотява стресираната от слънцето кожа, а подхранващата му формула с алое вера и пантенол хидратира до 48 часа, предпазвайки кожата от изсушаване.

Снимка: dm

Ако искате не само красив тен, но и блестяща кожа на лицето си, знаем какво ще ви помогне! Маската за лице на SUNDANCE е обогатена с хиалуронова киселина, която хидратира нежната кожа на лицето и възстановява естествения ѝ баланс. Kомплексът от алое вера и глицерин действа успокояващо, леката текстура се абсорбира бързо и оставя приятно усещане без омазняване.

Снимка: dm

Сега остава само да се потопите в лятната магия. Бъдете готови да се радвате на слънцето и да се чувствате прекрасно – защото го заслужавате!

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол