Vivacom „Game ON“ стартира с рекордни 90 000 стрийм гледания на живо

k
Снимка: Vivacom

Първият рунд от турнира Vivacom „Game ON“, който се проведе тази събота, предизвика изключителен интерес от страна на гейминг общността в България. Турнирът беше гледан на живо над 90 000 пъти, а общото прекарано време в стрийма надхвърли 11 400 часа. Благодарение на оптичната мрежа на Vivacom, която предостави гигабитова скорост за стрийминг и изключителна стабилност, хиляди геймъри и фенове на електронните спортове се събраха пред екраните за оспорваната надпревара между ShadowHex и heavenBUL.

k
Снимка: Vivacom

Дебютният рунд се излъчи на живо в 9 канала в 3 стрийминг платформи - YouTube, Twitch, и Kick, продължи над 5 часа, и завърши с безапелационната победа на отбора на heavenBUL над ShadowHex. В Minecraft битката, която е първа във Vivacom „Game ON“, двамата капитани привлякоха на своя страна популярните геймъри Shadow Fox и Gothica_47. Към тях се присъединиха и повече от 700 други участници, избрани от публиката. Турнирът включваше и три междинни предизвикателства за геймърите и публиката, които допълнително нажежиха борбата за предимства в отделните Minecraft битки. Зрителите имат решаваща роля във всеки рунд, защото могат да печелят предимство (GIGA битове) за своя отбор, като гласуват в социалните мрежи на Vivacom.

k
Снимка: Vivacom

Оптичната мрежа на Vivacom, която е най-голямата в България и има отличие за абсолютно най-качествения интернет1, направи възможно хиляди стриймъри и геймъри да се съберат заедно в първия по рода ги гейминг турнир, създаден от геймъри за геймъри, без забавяния във връзката. Събитието се превърна в триумф на технологиите, където геймърите могат да използват пълния потенциал на оптичния интернет на Vivacom и да се насладят на игра без компромиси, без забавяне и прекъсвания.

Вторият рунд на Vivacom „Game ON“: Fiber Champs ще се проведе на 7 септември, когато отборът на ShadowHex ще има възможността да вземе реванш в играта GTA V. Междувременно феновете на гейминга могат да очакват множество изненади, моменти зад кадър и предизвикателства на страницата на Vivacom в Instagram. Първата награда за феновете е геймърският лаптоп ACER Nitro, който очаква своя нов притежател.

k
Снимка: Vivacom

За повече информация следете Instagram профила на Vivacom или сайта ТУК.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти