Вирнато дупе след 30: Пет златни упражнения, с които да го постигнем

Вашият gluteus maximus (известен още като дупето) е най-големият мускул в тялото ви. Излишно е да казваме, че обикновено е доста силен. Ако искате да изваете вирнато дупе, което изпълва дънките ви на всички правилни места, ще трябва да се съсредоточите върху няколко ключови упражнения.

Днес ще ви представим пет от най-добрите упражнения за по-хубаво дупе след 30, така че да можете да тонизирате, укрепите и подобрите естетиката на тази част от тялото си.

8 упражнения, които да правите от офис стола

С напредване на възрастта е обичайно да забележите, че кожата и определени части на тялото започват да стават жертви на гравитацията. Особено ако водите по-заседнал начин на живот или работите на бюро с минимални почивки, укрепването на глутеусите (и на цялото ви тяло) е особено важно. 

Най-полезната форма на упражнения, когато се опитвате да тонизирате глутеусите си, е силовата тренировка. Може да се наложи да включите ново оборудване, нов вариант на упражнението, повече време под напрежение или комбинация от всичко, за да накарате мускулите си да реагират по-ефективно и да постигнете по-добър резултат. Стойността на добавянето на интензивност може да ви помогне да увеличите силата и мобилността по начини, които оказват влияние върху живота ви извън тренировките ви!

Имайте предвид, че добавянето на интензивност към вашата тренировка може да изглежда различно за всеки; няма подход, който да пасва на всички. Някои упражнения, които работят за глутеусите, може да са предизвикателство за вас и да са по-лесни за някой друг (или обратното).

Сега, ако сте готови да повдигнете впечатляващо глутеусите си, продължете да четете за най-препоръчителните упражнения за по-вирнато дупе след 30. Към галерията:

5 златни упражнения за вирнато дупе след 30

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти