Официално: Вече всеки може да гледа „Гунди – Легенда за любовта“ в кината

Дългоочакваният момент настъпи – „Гунди – Легенда за любовта“ е вече в кината в цяла България. Филмът, който носи духа на великата личност Георги Аспарухов, може да бъде гледан на голям екран в над 40 населени места в страната. Най-нетърпеливите да изживеят историята, вдъхновила цял един народ, вече запълниха залите за премиерния уикенд. Поради големия интерес и хилядите хора, които се очаква да препълнят киносалоните още в първите няколко дни и седмици, кината увеличиха броя зали и екрани, като се очаква филмът да има рекордните 1955 прожекции в цяла България само за първата седмица.

“Гунди – Легенда за любовта“ тръгва по кината на 18 октомври, продуценти са Иван Христов и Андрей Арнаудов от „Междинна станция“, а Нова броудкастинг груп са ексклузивен медиен партньор.

„Молим ви, нека заедно запазим магията на филма за всички онези, които с нетърпение очакват да заемат своите места в кинозалата през следващите дни и седмици. Повечето прожекции за предстоящия уикенд са разпродадени, което е истинско доказателство за любовта и уважението към Георги Аспарухов. Но същевременно това означава, че много зрители ще трябва да почакат, за да видят филма и да почувстват тази магия. Молим ви да не споделяте кадри, снимки или видеа от филма в социалните мрежи. Нека дадем на всеки зрител шанса да преживее този филм по свой собствен начин, без предварително да знае какво ще види, без спойлери, без очаквания. Ще се радваме обаче да видим как се подготвяте за прожекцията, как се събирате с приятели и близки, снимки на пълните зали.“, сподели Иван Христов, продуцент на „Гунди – Легенда за любовта“, в дните преди премиерата.

Гала премиерата на „Гунди – Легенда за любовта“

За да пренесе вълнението от киносалоните и в дигитална среда, екипът на продукцията все пак приветства всички фенове на филма да качват свои снимки от подготовката за гледането, снимки на пълни зали и всякакви други емоционални кадри на този линк - https://bit.ly/spodeli-legendata, или да ги споделят в социалните мрежи – публично, тагвайки профилите на продукцията. Част от снимките ще попаднат в следващия етап на кампанията, както и в „Гунди - Филм за филма“ — документален филм за създаването на легендата.

Филмът на режисьора Димитър Димитров „Гунди – Легенда за любовта“ е машина на времето, която отведе зрителите в онези мигове, когато сърцата на хиляди са туптели в ритъма на любовта и предаността към една легенда. Лентата ще ни върне назад във времето - ще покаже България през 60-те и 70-те години и ще се фокусира върху едни от най-важните моменти в живота на избрания за „Футболист на столетието” в България Георги Аспарухов – Гунди – така, сякаш се случват пред очите ни. От бедно момче в крайния столичен квартал „Редута”, през класическа невъзможна любов с момиче от заможно семейство и мечтата за големия футбол – по пътя си Гунди среща редица перипетии, които се опитва да преодолее с много усилия, честност и достойнство. А когато най-сетне сбъдва двете си големи мечти, системата се обръща срещу него. 

Вижте кадри от филма ,,Гунди - легенда за любовта"

Във филма участват Павел Иванов, Александра Свиленова, Димитър Маринов, Параскева Джукелова, Пенко Господинов, Емил Марков, Биляна Петринска, Стоян Радев, Александра Костова, Димитър Николов, Николай Урумов, Марио Василев, Дарина Радева, Мина Каукова, Даниел Върбанов, Владислав Карамфилов – Въргала, Владимир Люцканов и др.

Сценарист на филма е Емил Бонев, режисьор Димитър Димитров, оператор Борис Славков. Продуценти на филма са Иван Христов и Андрей Арнаудов от „Междинна станция“.

Ето я Александра Свиленова - актрисата от ,,Гунди-Легенда за любовта"

Подробности за „Гунди – Легенда за любовта“ може да следите в официалните профили на продукцията:

Линк към официалния трейлър в YouTube: https://youtu.be/1tlNwolYp6k   
Линк към официалния сайт: http://gundifilm.com 
Линк към Facebook страницата на филма: https://www.facebook.com/gundi.film
Линк към Instagram профила на филма: https://www.instagram.com/gundi.film/
Линк към TikTok профила на филма: https://www.tiktok.com/@gundi.film 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти