Вдъхновяващи послания за професиите на бъдещето и индивидуалните таланти на Future Forum

форум
Снимка:

Топ лектори от световен мащаб ще се срещнат тази есен с българската публика по време на мащабното събитие за личностно и професионално развитие Future Forum, организирано от NOVA и Webit. Първите трима, с които посетителите на форума ,ще имат възможност да се запознаят на 23 и 24 октомври в НДК, са Хийт Слоунър, Адам Мендлър и Фредерик Харен и техните вдъхновяващи послания за професиите на бъдещето и развитието на индивидуалните таланти.

Световният експерт от екипа на Саймън Синек в „Оптимизъм“ – Хийт Слоунър е създател на лидерски програми и е работил рамо до рамо с д-р Чалдини и Чарлз Х. Грийн. Дарбата на Слоунър е да се свързва с хората и техните идеи. Той завладява аудитории от сферата на финансите, науките за живота, потребителските стоки, недвижимите имоти и технологиите по целия свят. В работата си Хийт използва живи разкази, за да сподели прозрения и перспективи, които помагат на другите да издигнат представянето си на следващото ниво. Хийт показва на аудиторията, че в центъра на всичко са доверието и целта, основани на истинска загриженост за другите. Чрез своите динамични изказвания и семинари вдъхновява хората да водят автентично, да изграждат значими взаимоотношения и да постигат траен успех.

Световно признатият авторитет в лидерството Адам Мендлър е създател и водещ на предаването Thirty Minute Mentors, където редовно извлича прозрения от най-добрите американски изпълнителни директори, основатели, спортисти, известни личности, политически и военни лидери. Интервюирал е повече от 500 от най-успешните американски лидери и е автор на повече от 70 статии, публикувани в големи медии, включително Forbes, Inc. и HuffPost. Адам използва уникалния си опит и уроците, научени от времето, прекарано с най-добрите американски лидери, за да предостави променящи перспективата прозрения като ключов лектор за фирми, университети и организации с нестопанска цел. Адам е изградил и ръководил бизнеси в различни индустрии, а преди това е работил за известни компании в областта на финансите, развлеченията и спорта.

Изследователят на креативността Фредерик Харен е посветил последните 25 години на пътувания по света, за да разкрие дълбините на човешката креативност. Обявеният за един от най-добрите шведски оратори е автор на десет книги, сред които "The Idea Book", призната за една от "100-те най-добри бизнес книги на всички времена". Фредрик е изнесъл над 2 000 речи в повече от 75 държави на шест континента. Мисията му е да се учи от различни източници - от иноватори от Силициевата долина до монголски номади, както и да помага на хората да разгърнат максимално творческия си потенциал. Той вярва в безграничния творчески капацитет на човешкия ум и важността на това да се развиват индивидуалните таланти, като същевременно се учим от най-добрите идеи на другите.

Хийт Слоунър, Адам Мендлър и Фредрик Харен са само част от световните имена, които ще дойдат в България за Future Forum. Събитието включва още изложение, което съчетава трансформиращата сила на форума за личностно развитие с възможност за подбор на кадри във всяка една професионална сфера. Работодателите ще имат възможността да се срещнат с голям брой таланти от пазара на труда и да се позиционират сред водещите компании в страната.

Посетителите ще могат да придобият знания от най-добрите световни лидери и бизнес експерти, да развият кариерния си път, срещайки най-добрите работодатели с визия за бъдеще, както и да участват в семинари и уъркшопи за комуникационни, презентационни и лидерски умения.

Повече за мащабния кариерен форум, програмата и изложението можете да откриете на futureforum.bg!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол