Новото попълнение в Червения отбор „убива“ конкуренцията с доброта
Пътят на Валентина започва от желанието на родителите ѝ да получи образование на юрист и нейната мечта от малка да стане банкер, но с времето нейната страст към готвенето надделява. На 30-годишна възраст тя се сбогува с родината си, за да получи професионален опит в чужбина, но се връща обратно, за да готви при шеф Виктор Ангелов.
Провокирана от идеята си да отвори собствен ресторант, тя се отказва от сигурната си кариера в Германия, за да участва в ожесточената надпревара за голямата награда в Hell’s Kitchen България. Но като edna категорична личност Валентина няма разкаяния и не би променила нищо назад във времето. В кулинарното риалити по NOVA тя се опитва да се наложи като лидер и да приложи строгата немска школа в кухнята на Червените, но това до момента единствено отблъсква нейните съотборници.
Не е добра в премълчаването на неправдата, а високомерното отношение и нахалството у хората я изкарват извън нерви. Споделя, че се справя с „дразнителите“ с усмивка и ведро настроение. Дали това наистина е така, проследете в следващите епизоди на Hell’s Kitchen България.