Създадено за BILLA

В обновената BILLA на бул. „Черни връх“ ще се предлага замесен на място хляб и прясно месо от собствена транжорна

BILLA
Снимка: BILLA

Замесен и изпечен хляб на място, месо и месни продукти от собствена транжорна, изцяло обновен и обогатен сектор за свежи плодове и зеленчуци и десетки специални промоционални предложения са само малка част от промените в тотално реновирания магазин BILLA на бул. „Черни връх“ №94.

Ритейлърът с най-голям брой магазини в страната е единствената търговска верига у нас, която разполага със специално обучени пекари, които всеки ден замесват и пекат на място различни видове хляб в професионално оборудвани пекарни. Тази услуга е достъпна в 17 избрани BILLA филиала, сред които е и този в кв. „Хладилника“. Друга уникална придобивка за хората е собствената транжорна за свинско месо. В нея се подготвят както заготовки, така и месни продукти като шишчета, кайма, различни видове наденици, кюфтета, кебапчета и много други. Те се приготвят всеки ден от прясно българско свинско месо по специални BILLA рецепти и при гарантирано от веригата качество.

BILLA
Снимка: BILLA

След реконструкция на стойност близо 3,5 млн. лв., продължила близо 2 месеца, магазинът отново посреща хората с ново, по-удобно разположение на регалите и обогатен асортимент от над 8 500 артикула. Улеснение за жителите на квартала и за работещите в близките бизнес центрове са касите за самообслужване, удобният паркинг на две нива със собствена светофарна уредба, която улеснява достъпа и в двете посоки до бул. „Черни връх“, и електронните етикети, които заменят традиционните хартиени и предоставят на клиентите точна информация за цените и произхода на продуктите.

В обновената BILLA хората ще открият всичко необходимо както за ежедневното, така и за седмичното си пазаруване. Сред асортимента са свежи български плодове и зеленчуци с марка BILLA Градини, прясно месо със 100% български произход „Българска ферма“ и продукти от собствените марки на компанията – Clever, BILLA, BILLA Premium, JA!, ZooRoyal, Grill Party и много други.

BILLA
Снимка: BILLA

Новооткритият магазин BILLA в кв. „Хладилника“ посреща клиентите си и със специални промоционални предложения, които ще бъдат валидни цяла седмица. По време на Гранде седмицата притежателите на BILLA Card могат да се възползват от 25% отстъпка от цената на всички бели саламурени сирена, на всички вина и на всички тоалетни хартии, кухненски ролки, салфетки и кърпички. На супер цени ще бъдат също тиквички от BILLA Градини, свински котлет с марка „Българска ферма“, мини франзели от BILLA Пекарна и много други продукти.

Освен обновен дизайн и обогатен асортимент, във филиала са въведени и устойчиви решения като фотоволтаична система, CO₂ хладилни инсталации и LED осветление, които не само подобряват енергийната ефективност, но и отразяват ангажимента на BILLA към опазване на околната среда.


 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти