В България кацат едни от най-успешните предприемачи на Планетата

В България кацат едни от най-успешните предприемачи на Планетата
Снимка: Getty Images

Наред с международни инвеститори и корпоративни лидери, в България кацат едни от най-успешните предприемачи на Планетата. Един от тях знае, че никой не е защитен в новия дигитален свят и вие трябва да го чуете на Webit.

Днес живеем в свят, където никой не е напълно защитен от киберзаплахи – нито компаниите, нито отделните хора. Именно за това, Матю Принс, създава компанията Cloudflare, която днес се оценява на половината от брутния вътрешен продукт на цяла България.

Той е човекът, който може да ви покаже как да се защитите в този нов дигитален свят. Принс е не само технологичен лидер, но и един от най-успешните и значими световни предприемачи и бизнесмени, изградил компания, която играе ключова роля в сигурността и функционирането на интернет.

Cloudflare защитава милиони уебсайтове и приложения, осигурявайки на компании и потребители глобална защита срещу кибератаки и пробиви в сигурността. Принс и екипът му ежедневно се борят срещу хакери, DDoS атаки и злонамерен софтуер, което прави неговите прозрения изключително ценни за всеки, който иска да защити бизнеса си и личните си данни.

И още => Принц Карл фон Бисмарк идва в България за Webit 

На Webit, Матю Принс ще бъде на сцената с д-р Пламен Русев в разговор за това какво означава да бъдеш в центъра на битката за интернет сигурността и как компаниите и хората могат да останат устойчиви и да се защитят срещу нарастващите заплахи онлайн. Не пропускайте този разговор между двама световни експерти, който ще ви даде уникална гледна точка към бъдещето на изкуствения интелект, киберсигурността и стратегиите, които всяка организация трябва да приложи, за да оцелее в този нов, несигурен дигитален свят.

ВИЖТЕ ОЩЕ КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ НА WEBIT ТУК

Ако сте предприемач, мениджър или просто искате да разберете как един бизнес може да получи финансиране, не пропускайте тази възможност да чуете един от най-влиятелните лидери в света на технологиите на Webit.

Future Forum, който се открива успоредно с Webit нa 23 октомври, ще продължи на същото място и на 24 октомври, като основния фокус на богатата конферентна програма е личностното и професионално развитие и какви умения и знания трябва да имаме, за да сме успешни в новата реалност. Събитието ще предложи дълбок поглед върху ключовите компетенции, които професионалистите и лидерите трябва да развиват, за да са успешни в постоянно променящия се свят.

Събитието събира водещи експерти, визионери и лидери от цял свят, които ще споделят своите знания и опит за самооценка и самопознание, емоционална интелигентност и управление на емоциите, работа в екип и лидерство, планиране на кариерата и постигане на професионални цели, баланс между личния и професионалния живот. Програмата включва едни от най-добрите мотивационни оратори в света, сред които Фредрик Харен (топ 10 лектор на всички времена), Heath Slawner (дясната ръка на Simon Sinek), както и вдъхновяващи български лектори като Маги Халваджиян, Ивет Лалова и Юлиан Костов. Очакват ви още изненадващи имена от света на личностното и професионално развитие В съвременната реалност, която се променя с невероятна скорост, адаптивността и умението да се учим бързо са ключови за успеха.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ЛЕКТОРИ НА FUTURE FORUM ТУК  

Това е уникална възможност за млади хора търсещи начален старт, предприемачи и лидери да се вдъхновят от едни от най-добрите в света мотивационни лектори, да създадат нови контакти и да се запознаят с най-актуалните подходи и стратегии за личностно и професионално развитие. Участниците ще могат да открият практични стратегии за постигане на успех и как да адаптират своите умения спрямо бъдещите предизвикателства и по време на уъркшопите с лекторите , които са в по-тесен формат и дават уникална възможност за лична интеракция и задълбочени познания.

НАПРАВЕТЕ СВОЯТА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА FUTURE FORUM ТУК 

Не пропускайте възможността да бъдете част от тези два дни, които ще ви дадат много нови знания, контакти и вдъхновение, за да успявате в професионален и личен план като работите по това да сте най-добрата версия на себе си.

Местата в залите за двете събития са ограничени и достъп е осигурен само след предварителна регистрация, която може да направите на https://www.webit.org/festival-europe/tickets.php & https://www.futureforum.bg/register.php.

Повече за Future Forum

Future Forum ще даде възможност на посетителите да придобият знания от най-добрите световни лидери и бизнес експерти и да развият кариерния си път, срещайки най-добрите работодатели с визия за бъдеще, както и да участват в семинари и уъркшопи за комуникационни, презентационни и лидерски умения. Всичко това ще се случи на 23 и 24 октомври в Националния дворец на културата.

Повече за мащабния кариерен форум, програмата и изложението можете да откриете на futureforum.bg

В България кацат едни от най-успешните предприемачи на Планетата

Вдъхновяващо

Свободно време

В България кацат едни от най-успешните предприемачи на Планетата

Наред с международни инвеститори и корпоративни лидери, в България кацат едни от най-успешните пр...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти