Уляля! Big Brother взриви багажа на новите си съквартиранти

big brother
Снимка: NOVA

Приключението за новите интригуващи участници в Big Brother започна с първо неочаквано предизвикателство. Голямата тема в първите часове за съквартирантите беше загубата на багажа им, а причината - решението на бармана Петър да лиши всички от лични принадлежности. Никой от тях обаче не подозира, че Петър е агент “Енигма” – човекът с тайна мисия, готов да изпълнява желанията на зрителите. Взривяването на куфарите на съквартирантите в двора на Къщата ги раздели на два лагера – на разбиращите решението на Петър и на недоумяващите как някой би могъл да остави 8 жени без личните им вещи.

Кои са новите участници в Big Brother 2024

Това не беше единственият обрат, който остави съквартирантите объркани. Те станаха свидетели на разговор в изповедалнята между Big Brother и Петър, в който стана ясно, че той ще бъде единственият човек, който може да номинира тази седмица. Така изборът кой да бъде застрашен от изгонване остава в ръцете на зрителите, а гласуването кого да номинира Петър продължава в приложението NOVA PLAY.

В Къщата се състояха и първите разговори по значими теми. Темата за еднополовите връзки раздели част от дамите. Ексцентричната Анджела и шармантната Ивонне защитиха позиция в подкрепа на своите приятели, без значение от техните предпочитания. От другата страна застана рапърката Косара, която не приема различните и тяхното желание да се изразяват.

Бившият свещеник Марио и чаровната Кристи също проведоха дълбок приятелски разговор в двора на Къщата, в който той призна за най-голямото и тежко предизвикателство, с което се е сблъсквал в живота си - тежката диагноза на майка му. Фриволното поведение на Марио след влизането му в Къщата беше и причината той да иска да се изповяда пред Big Brother.

Как ще се развият отношенията между съквартирантите и коя ще бъде номинацията на агент “Енигма”?

Приключението Big Brother продължава в четвъртък, 10 октомври, oт 22:00 ч. само по NOVA.

Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти