Трябва ли да има женски коалиции в “Игри на волята”?

Втори сезон на “След Игрите” вече е факт. Грандиозното начало на първия епизод поставиха колоритните Мартин и Денислава, които бяха специални гости на новата водеща - Ваня Запрянова. Двамата коментираха отношенията си с миналогодишния шампион Иван Рълев, както и какви са впечатленията им от новите участници.

Ексклузивно още в началото на епизода Мартин и Денислава разкриха, че са участвали в кастинг битка тази година. Кандидатите за All Stars признаха, че са били истински впечатлени от мащаба на арените и трудността на битките.

Ето всичко, което трябва да знаем за участниците в ,,Игри на волята" 6

Двамата споделят и впечатленията си от участниците в новия сезон на предаването и кои са техните фаворити. За Мартин тазгодишният подбор е много по-добър, но все още е на мнение, че жена не може да спечели "Игри на волята". Денислава от своя страна разкри, че е подготвяла три от участничките.

Пред водещата Ваня Запрянова Мартин и Денислава не скриха огорчението си от победителя от сезон 5 Иван Рълев. Те признаха, че след края на формата са спрели всякаква връзка с шампиона, поради различия и постъпки, които истински са разочаровали Елвиса.

Кои са топ стратезите в "Игри на волята" през годините

“След Игрите” е първият официален подкаст на Игри на волята, който в своя първи сезон реализира над 40 милиона гледания в дигиталното пространство. Освен с нова водеща, подкастът се завръща с изцяло ново студио и двойно повече епизоди, които ще позволят на феновете на предаването да опознаят още по-добре участниците от сезон 6.

Гледайте епизодите на “След Игрите Podcast” в Nova Play, Vbox7 и YouTube.и следете всичко най-интересно за подкаста във Facebook, Instagram и TikTok .

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти