Специално

Три дни музика и забавление в Пловдив с EON от Vivacom

vivacom
Снимка: Vivacom

Vivacom ще зарадва всички меломани със супер преживявания и атрактивни награди по време на музикалните концерти в Пловдив - Coca Cola The Voice Happy Energy Tour и фестивала Francofolies. Посетителите ще чуят на живо хитовете на световно известните Ищар и Rudimental, както и на българските поп звезди като DARA, Криско, Михаела Маринова и много други. За да бъде изживяването още по-вълнуващо, феновете могат да се забавляват в специалния EON кът на Vivacom и да спечелят супер награди.

На 20 юни „градът под тепетата“ ще бъде втора спирка от най-мащабното турне у нас Coca Cola The Voice Happy Energy Tour, което ще започне от 18:00 ч. на площад „Централен“, като фестивалната зона ще „отвори врати“ още в 16:00 часа. Ден по-късно, на 21 юни, започва фестивалът за франкофонска музика Francofolies, който ще продължи до 22 юни с два страхотни концерта на Гребна база Пловдив в двете най-дълги летни вечери.

По време на трите дни, изпълнени с много музика и забавление, посетителите ще имат възможността да тестват филмовите си знания с интерактивната игра EON Film Challenge и да спечелят страхотни награди на място. А всеки, който желае да опита късмета си, може да се включи в томбола за голямата награда – един от четири преносими проектора Samsung The Freestyle 2nd Gen.

В допълнение към специалния EON кът, на разположение на посетителите ще бъдат три уникални съоръжения – EON кули, на които феновете ще могат да зареждат своите смартфони, за да уловят най-специалните моменти от всеки концерт.

Най-мащабното турне у нас Coca Cola The Voice Happy Energy Tour ще зарадва стотици хиляди почитатели на българската поп музика с музикални изпълнения на най-големите родни звезди – Криско, DARA, Torino & Pashata, Михаела Маринова, Dara Ekimova и Боро Първи. За пръв път на бляскавата лятна сцена ще се качи талантливата Mila Robert. DJ Mascota & McP ще се погрижат за отличното настроение преди всеки от зрелищните концерти, а движенията на Remi Toin ще нажежат обстановката и ще поставят мощно начало на събитието.

На огромната сцена на Francofolies публиката ще чуе едни от най-популярните имена в съвременната световна музика – Ищар и Rudimental. Най-големият фестивал за франкофонска музика се провежда за седми път в България, като Пловдив ще бъде домакин за втори път. И двете вечери на Francofolies обещават много танци, изключителна атмосфера и незабравими изпълнения.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти