Топ упражнения за най-срамната част от женското тяло - мекичкото на ръцете

Ако да имате стегнати, силни ръце, като Джей Ло, Бри Ларсън или Натали Портман, е една от целите ви тази година, честно казано е доста изпълнимо и лесно да започнете. Всичко, от което се нуждаете, за да изградите сериозно силни ръце, е чифт дъмбели, около 15 минути, и най-добрите упражнения за тонизиране на ръцете (като преса за гърди, ред с една ръка, откат за трицепс, сгъване за бицепс и други), за да направите своя собствена тренировка за ръце.

@briannajoye_fitness after seeing her arms at the grammys I ran to this workout #armworkout ♬ Flowers - Miley Cyrus


Не се нуждаете от сложен тренировъчна програма или фитнес зала, пълна с луксозно оборудване, за да постигнете истински напредък с тренировките си за ръце. Малките, но мощни дъмбели позволяват да работите с всичките си мускули на ръцете – помислете за делтите (раменете), бицепсите (предната част на горната част на ръцете) и трицепсите (задната част на горната част на ръцете) – от почти навсякъде, независимо дали във фитнеса или в спалнята си.

@monetzamoraa If you’re looking for a quick but killer arm workout, try this Pilates toning workout!🤍✨🎧 repeat entire sequence 2x! Wearing @AYBL staple collection 🤍🎧 #fyp #armworkout #tonedarms #pilates #pilatesarmworkout #pilatesarms #athomeworkout ♬ original sound - Classic Tunes 02

И да, силовите тренировки са "ключови", ако искате да изваяте ръцете си. Най-добре е да включите различни упражнения за ръце в тренировките си редовно (два до три пъти седмично). Можете или да ги включите в тренировки за цялото тяло или горната част на тялото, или да отделите няколко сесии седмично специално за тренировки за ръце с тежести.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти