Тенът вече не е модерен: 5 предимства на порцелановата кожа

Отивате ли на почивка и се връщате, изглеждайки като омар? Имате най-светлата кожа от всичките си приятели и лятно време шеговито и с щипка приятелска обич са ви сравянявали със сирене? Хората ви питат излизате ли изобщо на слънце?

Ако сте отговорили положително на повечето от тези въпроси, значи определено сте с човек с бледа кожа, живеещ във време и в общество, което е издигнало кожата с тен на пиедестал. Не се притеснявайте обаче, защото има много предимства на това да бъдете блед!

Ето как да подготвим кожата си за лятото

Порцелановата кожа всъщност много по-дълго е била стандарт за човешка красота и съвършенството. Тази концепция се развива с течение на времето, повлияна от културни идеи, исторически личности и съвременни медии. Порцелановата кожа е кожа, която е светла, гладка, с равномерен тон, блестяща и без петна или дефекти. Думата произлиза от гладката, перфектна повърхност на порцелановата керамика. 

Манията по порцелановата кожа има дълбоки културни корени и се е превърнала във феномен, който влияе върху стандартите за красота по целия свят.

Този стремеж към безупречна кожа, подобна на порцелан, доведе до широк спектър от практики и нагласи, включително историческо значение, азиатско влияние, влияние на медиите и знаменитостите, технологични пробиви, тенденции в грима, емоционално и психологическо въздействие и променящи се стандарти за красота. Въпреки че се насърчава стремежът към здрава кожа, също така е изключително важно да се насърчават реалистични стандарти за красота и да се зачита разнообразието от типове и текстури на кожата. Това означава наблягане на грижата за кожата за цялостно здраве и увереност, като същевременно отбелязваме индивидуалността.

Нека разгледаме в галерията няколко причини да не съжалявате, че нямате тен това лято и вместо това да се радвате на порцелановата си кожа:

Тенът вече не е на мода: 5 предимства на бледата кожа

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол