Още трима топ лектори се включват във Future Forum

Future Forum
Снимка: NOVA

Още трима лектори ще се присъединят към Хийт Слоунър, Адам Мендлър и Фредерик Харен за Future Forum тази есен. На сцената на мащабното събитие за личностно развитие, което ще се проведе на 23 и 24 октомври в НДК, ще се качат световно признатите авторитети и визионери д-р Макс МакКиуон, Сара Рати и Аш Дайкс. Те ще споделят пред българската аудитория своя опит в посрещането на новите предизвикателства и откриването на възможности за развитие в съвременния бизнес.

Д-р Макс МакКиоун е световно признат автор и уважаван бизнес консултант с над две десетилетия опит в подпомагането на компании. През годините е работил със световни гиганти като Pfizer, Topshop, Sony, Xbox. Практическото участие на Макс в подобряването на преживяванията на клиентите на тези организации утвърждава репутацията му в световен мащаб. В своя динамичен и достъпен стил, той изследва трансформиращата сила на иновациите за оформяне на по-добро бъдеще. Носител е на множество награди, международно признат автор и известен консултант в областта на лидерството. С доказан успех в приноса си към компании от Fortune 100, споделеното знание и талантът на Макс за развитие на потенциала на бизнеси от различни сфери оставят трайно въздействие върху аудиторията на редица световни сцени.

Сара Рати е новатор в областта на устойчивата мода и застъпник за личностно развитие, известна със завладяващите си ключови речи и провокиращи публикации. Тя оказва значително влияние върху модния пейзаж със своя подход към етичните практики, които я превръщат във водеща фигура в творческата индустрия. Сара е участник в много събития, сред които и тези на United Nations’ COP26, Fashion Africa, 'V&A' и други. Партнирала си е с многобройни престижни имена, а нейни творби са украсявали водещи магазини по света като Browns, Selfridges, Harrods, Harvey Nichols, Isetan, Mitsukoshi, Joyce, Nordstrom, Whistles, Anthropologie, Urban Outfitters, както и онлайн платформи като Yoox и Net-a-Porter. Нейният опит подчертава отдадеността й да образова и вдъхновява аудиторията по разнообразни теми, свързани с устойчивостта и личностния растеж.

Аш Дайкс е изследовател, екстремен атлет, мотивационен лектор и трикратен рекордьор на Гинес, известен със своите смели експедиции и преодоляване на всички възможни граници на човешката издръжливост. Част от авантюристичните му приключения са 21 000-километрова експедиция по Великата китайска стена, над 6000-километров поход по река Яндзъ, изминати над 2400 километра за 78 дни по предизвикателни терени в Монголия, както и 155-дневно пътешествие из Мадагаскар. Пътешествията му са спечелили признание от световни платформи, включително BBC World News, The Joe Rogan Experience, Forbes и TEDx Talks. Аш е завладяващ лектор и силно вярва в безграничните човешки способности. Чрез своите пленяващи лекции, той преподава безценни уроци за упоритост, поставяне на цели и превъзмогване на трудности.

Шестима от лекторите във Future Forum вече са ясни. Д-р Макс МакКиоун, Сара Рати, Аш Дайкс, Хийт Слоунър, Адам Мендлър и Фредрик Харен ще вдъхновят посетителите тази есен, а към тях ще се присъединят още атрактивни лидери на мнение с дългогодишен опит и авторитет в различни сфери.

Освен да изследват психологията на професионалния успех и личностното развитие с лекциите, посетителите ще могат да се включат в уъркшопи и обучителни сесии, които ще им осигурят директна интеракция със световните експерти и възможност да се сдобият с приложими в практиката знания. В рамките на събитието публиката ще може да стане част и от кариерно изложение, за да се свърже с различни професионалисти. Работодателите пък ще могат да позиционират компаниите си във форума, за да представят възможностите, които осигуряват за бъдещите и настоящите си служители.

Повече за мащабния кариерен форум, програмата и изложението можете да откриете на futureforum.bg!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти