Жената е половин човек

Жената е половин човек
Снимка: Weheartit

Тодор Капитанов

Едва ли има някоя сред вас, която да е не е чувала твърдението, че жената е половин човек.  Аз също нееднократно съм го повтарял в най-различни ситуации. Преди да се подразните обаче, оставете ме да ви обясня защо считам така.

Истината е, че за мен жената е половин човек и половин божество. Това съчетание прави едно съвършено цяло. Жената е половин божество. Тя дава началото на живота, а през останалото време го обгрижват и обичат. Обича другите повече от себе си.   

Жената е половин божество. Освен изящни форми, има и изящни маниери. Провокира мъжете да я желаят. А когато са желани, богините стават още по- красиви. Тя е най - великото творение. Контролира емоциите на другите с поглед. За нула време могат да ни разгорещят и веднага след това да ни смразят. Стига да го пожелаят. А те го пожелават често. С поглед могат да ни накарат да се влюбим и вдъхновим, но също така и ревнуваме и да се гневим. 

Жената е половин божество. Те ухаят прекрасно. Сякаш природата е сътворила ароматите специално за тях - всяко ухание е по- привлекателно върху жените. Да не забравяме и  за божествената ѝ усмивка. Има ли някой, който не мечтае да бъде в плен на усмихната богиня? 

Жената, освен богиня, е истински кавалер. Знае по- добре и от мъжете как да се държи с другите. Отнася се към хората галантно и възпитано. Държи на думата си. Винаги е честна и открита. Интелигентно и безкористно подхожда  към всички въпроси, независимо от ситуацията.

Да, тя е по- силният пол, макар че никоя не си го признава. По мъжки преживява негативните емоции. Приема да носи отговорност за всеки и за всичко, знаейки прекрасно, че нямат подобно задължение. Просто тя е решили да бъде така.

Жената е по-тайнствена, по-загадъчна и от божество. Колкото опити има да бъде разгадана, толкова са и провалите. А за да разкрие малка част от тайните си, трябва да ѝ посветиш живота си. И пак остава загадъчна, защото знае, че непознатото е по- интересно. Иска да скочиш смело в неизвестното. Така вариантите са два: или ще дари смелчагата с топлина, или ще бъде изгорен.  Зависи как ще бъде разпалена преди това жената.

Приятели, жените са неповторими. Всяка една от тях. Ако я подминете, никога няма да срещнете подобна. Няма да срещнете дори същата, защото тя няма да го позволи. Рано или късно ще съжалявате, че не сте видели в нея най-красива, с най- пленяваща усмивка, с най- омайния аромат и най- интригуващите тайни жена, защото тя е точно тази.  

Снимка: Weheartit

В крайна сметка все още нямам отговор на въпросът, който си задавам през цялото време, пишейки този текст: жените ли се прекланят на божествата или божествата на жените? Струва ми се, че отговор едва ли ще намеря някога.

Ето защо си отговарям с твърдение. Твърдението, че жената е половин човек и половин божество. Това е перфектното цяло.

Прочетете още от Тодор Капитанов:

Срам за теб, българино!

Обичам жените да ми правят...

Аман от сърдити лелички!

Жените харесват обратни мъж

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти