Светльо от “Един за друг”: Аз се влюбвам непрекъснато, много съм влюбчив

Сияна и Светльо са една от най-обсъжданите двойки в Един за друг, която завърши на пето място в любовната надпревара. Двамата бяха гост в официалния подкаст на предаването “Един без друг”, където шокираха всички зрители с искреността и признанията си пред водещата Денислава Велкова.

Сияна и Светльо не скриха подробностите от своя любовен живот и без никакви предразсъдъци разказаха за най-пикантните моменти от него. В "Един без друг" те споделиха защо не гледат филми за възрастни.

Паметните моменти на Сияна и Светльо в ,,Един за друг"

В “Един без друг” двамата влюбени разказаха за своето запознанство, което пламва за седмици. Двамата заживяват заедно в екстремно кратки срокове, но споделят, че любовта им става по-силна с всеки изминат ден.

Пред Денислава Сияна и Светльо влязоха в остър спор кой е по-строгият родител и кой пошляпва възпитателно детето им. Двамата се обадиха на своята дъщеря, а какво отговори тя може да видите в епизода на “Един без друг”.

Ето кои са двойките в "Един за друг"

Ревнуват ли се и коя е най-засрамващата случка в живота им? Гледайте епизодите на подкаста “Един без друг” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти