Създадено за Lilly Drogerie

Суперско е да си дете! Посрещнете юни със страхотни идеи за детски подаръци

Суперско е да си дете! Посрещнете юни със страхотни идеи за детски подаръци
Снимка: iStock/Getty Images

Едно нещо никога не се променя с времето и то е нетърпението, с което всяко дете очаква първи юни. Не само, защото е празникът, когато мама и тате го водят на прекрасни места и го глезят с желаните придобивки, а и защото всичко хубаво започва през юни – кеф ти паркове, басейни, пътешествия до други градове и държави, морето...направо ни се прииска отново да сме деца! 

През летните месеци децата могат да бъдат деца повече отвсякога и е наше призвание да им осигурим креативни занимания, безгрижни игри и време, прекарано във веселие. И, докато създаваме хубави спомени на нашите деца, така както и родителите ни са правили за нас навремето, е важно да ги учим чрез игра и да стимулираме креативността и въображението им. За щастие, нашите любими Lilly Drogerie са помислили за суперското ни семейно лято и в месеца на детето ни изкушават с играчки на още по-суперски цени. Да видим и какво грабна окото на детето в нас!

Снимка: iStock/Getty Images

Любимецът на всяко дете – слаймът! 

Навярно вече сте се убедили, че слаймът никога не е достатъчен. Палавите и любознателни детски ръчички винаги копнеят за него, когато го видят на рафта в магазина. Тази великолепна играчка не е просто желе – тя е истинска сладоледена количка, с която ще падне голяма игра това лято  - часовете на забавление са напълно гарантирани, а и дизайнът ѝ определено грабва окото.

Снимка: Lilly Drogerie

Вашето дете има възможност да сътвори свой собствен ароматен млечен шейк благодарение на блендера So Slime DIY. Комплектът включва: блендер, количка за сладолед, шейкър за слуз, четири сашета с прах за слуз, торбичка с декорации, шаблон за стикери, три сладоледа, сламка и торбичка с цип. Единственото, което има нужда да добавите, са вашето добро настроение и два броя AA батерии.

Таблет, но от полезните

Променяме негативното (понякога) значение на изречението „Детето ми е отново на таблета“ с този превъзходен помощник за цялото семейство. Иска ни се и по време на нашето детство да имахме такава „джаджа“, но пък сега сме повече от щастливи, че разполагаме с това улеснение за децата. Таблетът тежи само 100 г. и може да го носите навсякъде със себе си – в парка, на пикник, на плажа и да го ползвате както с обучителна цел, така и за игри.

Снимка: Lilly Drogerie

Може да учите детето да пише на него, да рисува, да играете морски шах, дори и да го вземете назаем, за да си записвате резултатите от игра на карти. Няма нужда да мъкнете листове и химикалки, а изтриването става само с натискане на един бутон.

Вечните любимци 

Почти няма родител на подрастващо дете (а може и да няма), който да не знае имената на сладките кученца от Пес Патрул, както и няма мъник без любимец сред тях, на когото да обича да подражава. Ако сте свикнали често да гледате у вас култовото детско, е време да го посрещнете и в играта, като впрегнете силата на любовта на детето ви в нещо градивно като например игра, която стимулира креативността и въображението!

Такава е и тази творческа книжка за рисуване с практична дръжка за лесно пренасяне. В нея ще откриете три цветни химикалки, два листа със стикери, два шаблона с лапи, три дебели листа със символи за декорация, дведесет листа за писане и рисуване на красиви рисунки. А сега се захващайте заедно да творите!

Снимка: Lilly Drogerie

Тези и други приказни подаръци за деца ви очакват в най-любимата ви Lilly Drogerie и онлайн на https://shop.lillydrogerie.bg/, като ако сте лоялни клиенти и притежавате карта Lilly Club може да се сдобиете с тях на още по-суперски условия.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти