Стани доброволец във Future Forum!

с
Снимка: Future Forum

Future Forum търси мотивирани доброволци, готови да станат част от уникалната атмосфера на най-голямото събитие за кариерно и личностно развитие, който ще се проведе на 23-и и 24-и октомври в НДК. Всички желаещи да се срещнат с хората, които променят света и правилата на играта, могат да се запознаят с условията и да изпратят своята кандидатура ТУК 12-и октомври.

Те ще получат шанс да се докоснат до признатите авторитети с експертиза в различни области: Хийт Слоунър, Адам Мендлър, Фредерик Харен, Сара Рати, Аш Дайкс, Ивет Лалова, Маги Халваджиян, шеф Иван Манчев, Юлиан Костов, д-р Пламен Русев, Александър Варов и Владимир Борачев.

Събитието, организирано от NOVA и Webit, ще предложи на посетителите различни възможности за разгръщане на пълния потенциал и трансформиране в личностен и професионален план. Присъстващите ще могат да придобият знания от първо лице, като се срещнат отблизо с лекторите в специализирани уъркшопи и обучителни сесии. Публиката ще може да посети още кариерно изложение, за да се свърже директно с топ компании от различни сфери и изявени професионалисти.

Избраните доброволци ще могат да дадат своя принос в следните области: регистрация, съдействие в конферентните зали и медийните кътове. Повече информация за Future Forum може да откриете на www.futureforum.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти