Ако обичате паниран кашкавал, но изпитвате трудности в неговото приготвяне, то в тази статия ще ви разкажем за всички тънкости за перфектен кашкавал пане.
Когато правите паниран кашкавал, има няколко често срещани грешки, които хората често допускат. Ето някои, които трябва да избягвате:
Избор на неправилния вид кашкавал
Не всички кашкавали са подходящи за паниране. Важно е да изберете кашкавал, който има твърда текстура и може да запази формата си при паниране и пържене. Меките кашкавали могат да се разтопят и да загубят формата си по време на процеса на пържене.
Не замразявате кашкавала
Замразяването на кашкавала за кратък период от време преди паниране може да му помогне да запази формата си по време на пържене. Тази стъпка е особено важна, ако използвате по-мек продукт. Замразяването на кашкавала за около 30 минути до един час преди паниране ще улесни обработката му и ще предотврати прекалено бързото му топене в горещото олио.
Вижте тук още какви грешки не бива да допускате, за да се получи идеалният панираш кашкавал:
Вижте още:
- Хитри трикове за приготвяне на вкусен паниран кашкавал
- Тайната на най-вкусните и сполучливи картофени кюфтета
- Тайните на идеално подправената кайма за кюфтета и кебапчета
- Тайните трикове, които правят всички ястия с кайма вълшебно вкусни