След 20 години: Пак посрещаме изгрева заедно със Solar Summer

парти
Снимка: iStock

След няколкогодишно прекъсване Yalta Club w/ Solar Summer се завръщат в Слънчев бряг, за да отбележат 20 години от първото си събитие на Cacao Beach.

На 6 август 2004, Hernan Cattaneo постави началото на серия легендарни събития на емблематичния плаж, а именно летния парти фестивал SOLAR Summer. Емоция, несравнима за времето си, градила парти културата на България, създала спомени и поводи за гордост на хиляди фенове. 

A сега, на 3 август Yalta Club се завръща, за да представи една класическа Cacao Beach продукция – Solar Summer / Sunset 2 Sunrise.

Купи билети за SOLAR SUMMER от мрежата Grabo.bg

Залеза ще споделим с Nadia Boulif - млада и красива с феноменални ‚sunset‘ партита в Ибиза и Барселона. 

JA a.k.a Juan Alvarez е диджей за когото важи определението the best warmup DJ. Макар и вече напуснал България, за нас е удоволствие да имаме поводи да го връщаме отново на нашата сцена.

Ричи Ахмед е голямото ни музикално очакване. Той претърпя огромно развитие като продуцент и диджей, което го направи желан гост в лайн ъп-а на любими продукции като Music On и Elrow. 

Dubfire? 
“The Dark Lord of The Techno”. Легендарен, неповторим. Няма никакво съмнение за това, че с него ни очаква една незабравима нощ.

Изгревът на Cacao Beach е преживяване. Трябва поне веднъж да си го посрещал там, за да е ясно, какво точно имаме предвид. Сещамесе  за много знакови утрини в компанията на любими имена от световната парти сцена, но има един артист, с който искаме и трябва да изживеем поне още веднъж тази емоция и неговото име е Victor Calderone.

Стани част от SOLAR SUMMER.

Не пропускай да грабнеш билет за SOLAR SUMMER от мрежата Grabo.bg ТУК

Плажът на Cacao Beach те очаква!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти